Workshop De Kracht van Taal

Workshop De Kracht van Taal

Een training voor WMO-consulenten die voor de taak staan in één gesprek helder te hebben wat de klant voor een indicatie nodig heeft. Geen gemakkelijke taak. Een taak die veel vaardigheden vraagt. Deze workshop maakt je bewust van het effect van woorden en houding op jouw gesprekken waardoor je de vaardigheden die je al hebt, gerichter toe kan passen.

Deze training is ontwikkeld op basis van ervaringen van hulpverleners en klanten met de keukentafelgesprekken. Tijdens deze training gaan we aan de gang met verschillende technieken. Deze technieken zijn er op gericht gesprekken met meer positieve woorden te voeren, de consulent bewust te maken van de invloed van woorden en houding, gesprekken soepeler te laten lopen en klanten nog meer het gevoel te geven dat ze gezien en gehoord zijn.

Na deze training weet je welke verschillende invloed woorden en houding hebben. Ben jij je bewuster van hoe je gebruik kunt maken van woorden en houding en wat voor invloed deze hebben op de klant en het gesprek?
Deze workshop wordt gegeven door Mirjam Glastra.

Praktische informatie
Kosten:
€ 195,- excl. btw.

Een positieve training die handvatten geeft die direct in de praktijk te gebruiken zijn en extra ondersteuning biedt aan zowel de WMO-consulent als de klant. De workshops worden InCompany gegeven. Wilt u meer weten? Neem contact op met onze trainers via opleiding@wmo-wijzer.nl.

Norbert Strijker, directeur van WMO-wijzer, is begonnen als ergotherapeut en heeft zich ontwikkeld tot projectleider en beleidsadviseur. Met ruim 20 jaar ervaring mag hij zich inhoudelijk expert in Wmo en AWBZ noemen. Deze kennis deelt hij met u in zijn blogs en opiniestukken.

Wmo ondersteuning op maat voor gemeentes, cliënten en zorgaanbieders

Naast het brengen van nieuwsitems en de blog van Norbert Strijker, bekend om zijn grote kennis en duidelijke inzichten op het gebied van de Wmo, doet WMO-Wijzer veel meer; In een markt waar het moeilijk is om de juiste feiten en informatie te krijgen en waarin organisaties elkaar tegenspreken, bundelt onze organisatie de geverifieerde kennis en informatie en deelt die met u waar het maar kan.

WMO-Wijzer gaat met u, dat wil zeggen met gemeentes, met zorgaanbieders, met verzekeraars en het CIZ, in gesprek en helpt u op maat met de vraagstukken die u tegenkomt.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

NEEM CONTACT MET ONS OP
null
BEKIJK ONZE VACATURES