Workshop beslissen

Workshop beslissen

Een workshop voor professionals in het sociaal domein zoals Wmo en jeugdconsulenten, begeleiders, beleidsmedewerkers en kwaliteitsmedewerkers. Professionals die veel en snel beslissingen moeten maken. Beslissingen waar je soms over twijfelt, die je blijven puzzelen, waarbij je moeite hebt de knoop door te hakken.

Samen verkennen we jouw manier van het nemen van beslissingen. De wijze waarop je tot beslissingen komt, de drempels en struikelblokken die je tegenkomt. We gebruiken eenvoudige doch zeer effectieve oefeningen om je te laten ervaren waar je tegen aanloopt. Als je je bewust bent geworden van deze drempels en struikelblokken ga je leren hoe je deze kunt verminderen dan wel hoe je er helemaal afkomt.
Je krijgt inzicht hoe andere perspectieven je helpen om gemakkelijker te beslissen, hoe overtuigingen jouw beslissingen beïnvloeden, welke beslissingen je al genomen hebt voor je gaat beslissen. En hoe we ons verstand meestal belangrijker vinden dan ons gevoel, terwijl ons gevoel bepalender is.

In de workshop wordt gewerkt met voorbeelden die je als professional dagelijks in de praktijk tegenkomt en wordt gegeven door Norbert Strijker en/of Mirjam Glastra.
Na deze workshop ben jij je bewust van jouw manier van beslissen. Ben je in staat tot enig herstel van zelfsturing. Krijg je inzicht in hoe beslissingen tot stand komen en hoe je voorbij jouw persoonlijke drempels en struikelblokken komt. Je zult inzicht krijgen in je mogelijkheden en handvatten toegereikt krijgen om dit verder op te pakken na de workshop.

Kosten:
€ 195,- excl. btw.

Een training die handvatten gericht op vaardigheden die je direct tot nieuwe inzichten zult brengen. De workshops worden InCompany gegeven. Wilt u meer weten? Neem contact op met onze trainers via opleiding@wmo-wijzer.nl.

Norbert Strijker, directeur van WMO-wijzer, is begonnen als ergotherapeut en heeft zich ontwikkeld tot projectleider en beleidsadviseur. Met ruim 20 jaar ervaring mag hij zich inhoudelijk expert in Wmo en AWBZ noemen. Deze kennis deelt hij met u in zijn blogs en opiniestukken.

Wmo ondersteuning op maat voor gemeentes, cliënten en zorgaanbieders

Naast het brengen van nieuwsitems en de blog van Norbert Strijker, bekend om zijn grote kennis en duidelijke inzichten op het gebied van de Wmo, doet WMO-Wijzer veel meer; In een markt waar het moeilijk is om de juiste feiten en informatie te krijgen en waarin organisaties elkaar tegenspreken, bundelt onze organisatie de geverifieerde kennis en informatie en deelt die met u waar het maar kan.

WMO-Wijzer gaat met u, dat wil zeggen met gemeentes, met zorgaanbieders, met verzekeraars en het CIZ, in gesprek en helpt u op maat met de vraagstukken die u tegenkomt.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

NEEM CONTACT MET ONS OP
null
BEKIJK ONZE VACATURES