Themapagina NJI over gevolgen coronacrisis

Themapagina NJI over gevolgen coronacrisis

Ouders, kinderen, professionals en organisaties hebben veel vragen over de gevolgen van de coronacrisis voor hun dagelijks leven en hun werk. De Directie Jeugd van het ministerie van VWS heeft het Nederlands Jeugdinstituut gevraagd ervoor te zorgen dat zij betrouwbare antwoorden krijgen op hun vragen en de informatievoorziening te coördineren. Hiervoor is inmiddels de themapagina www.nji.nl/coronavirus ingericht.

Samen met anderen
In de informatievoorziening over de gevolgen van de coronacrisis werkt het Nederlands Jeugdinstituut nauw samen met onder andere de jeugdgezondheidszorg, de jeugdzorg, de jeugd-ggz, het onderwijs en de kinderopvang en met de VNG, cliëntenorganisaties en beroepsverenigingen. MEE NL is hier ook bij aangesloten. Zij benutten elkaars kennis en communicatiekanalen om te achterhalen welke vragen en problemen er leven bij kinderen, ouders, professionals en organisaties, en geven daar antwoord op.

Themapagina www.nji.nl/coronavirus

Het Nederlands Jeugdinstituut biedt deze informatie aan via de themapagina www.nji.nl/coronavirus. De informatie wordt dagelijks aangevuld en aangepast op basis van vragen en behoeften van ouders, kinderen, professionals en organisaties. Het kennisinstituut neemt daarbij steeds de richtlijnen en adviezen van het RIVM als vertrekpunt.

Algemene informatie over de gevolgen van het coronavirus vindt u op Rijksoverheid.nl

Bron: mee.nl

Wmo ondersteuning op maat voor gemeentes, cliënten en zorgaanbieders

Naast het brengen van nieuwsitems en de blog van Norbert Strijker, bekend om zijn grote kennis en duidelijke inzichten op het gebied van de Wmo, doet WMO-Wijzer veel meer; In een markt waar het moeilijk is om de juiste feiten en informatie te krijgen en waarin organisaties elkaar tegenspreken, bundelt onze organisatie de geverifieerde kennis en informatie en deelt die met u waar het maar kan.

WMO-Wijzer gaat met u, dat wil zeggen met gemeentes, met zorgaanbieders, met verzekeraars en het CIZ, in gesprek en helpt u op maat met de vraagstukken die u tegenkomt.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

NEEM CONTACT MET ONS OP
null
BEKIJK ONZE VACATURES