Over ons

WMO-Wijzer deelt kennis in de breedste zin van het woord. Een van de belangrijkste vormen hiervan is detachering. In de afgelopen jaren hebben wij een vast team aan specialisten opgebouwd die door het gehele land gemeenten en zorgaanbieders ondersteunen. Naast detachering binnen het sociaal domein bieden we landelijk trainingen en opleidingen aan, op locatie of via ons online platform: Support. Hiermee houden we niet alleen ons eigen team, maar ook andere professionals up-to-date.

Wij passen onze uitgebreide kennis en ervaring van de zorg en de veranderende wet en regelgeving toe om te komen tot slimme, nieuwe en met name innovatieve oplossingen. Wij hebben ons dan ook inhoudelijk gespecialiseerd in de vraagstukken waar je als organisatie tegen aanloopt. Zo ondersteunen wij gemeenten bij het inkoopproces, het vormen van beleid of verander- en implementatieprojecten. Zorgaanbieders ondersteunen we in het efficiënter neerzetten van de bedrijfsvoering, het inventariseren van risico’s, het zoeken naar en grijpen van kansen binnen het veranderende zorglandschap en het vinden van de ruimtes die in de veranderende markt aanwezig zijn.

In een markt waar het moeilijk is om de juiste feiten en informatie te krijgen en waarin organisaties elkaar tegenspreken, is WMO-Wijzer veelal bekend door het brengen van geverifieerde nieuwsitems, de blog en opiniestukken Norbert Strijker. Norbert deelt hierin zijn kennis en duidelijke inzichten op het gebied van de Wmo.

Is er een vraagstuk waarbij wij mogelijk iets voor jullie kunnen betekenen. Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek. Door onze kennis en ervaring te verbinden met het vraagstuk, zij wij in staat innovatieve maatwerk oplossingen te creëren en direct te implementeren in jouw organisatie.

“Wanneer de focus op leren ligt, word je resultaat altijd beter.

WMO-WIJZER ONDERSTEUNT
GEMEENTEN,
ZORGAANBIEDERS,
CLIËNTEN EN
BELANGENBEHARTIGERS
IN HUN ZOEKTOCHT NAAR PASSENDE ZORG.

Werkwijze van WMO-Wijzer

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor vraagstukken waar jij binnen je organisatie tegenaan loopt. Onze kracht is het bundelen van opgedane kennis en ervaring bij gemeentes en zorgaanbieders.

Door deze kennis en ervaring te verbinden met jouw vraagstuk, zij wij in staat innovatieve oplossingen te creëren en direct te implementeren in jouw organisatie.

WMO-Wijzer ziet gemeentes met enige regelmaat herindicatieprojecten draaien bijvoorbeeld voor huishoudelijke hulp indicaties of begeleidingsindicaties in de Wmo. Vaak zit de reden in aangepast beleid of in een bezuinigingsnoodzaak.

Concullega’s van WMO-Wijzer bieden dit soort trajecten aan tegen zeer lage prijzen. Vaak zie je na zo’n project dat de gemeente het druk heeft met heel veel nawerk, met borging van regels, met bezwaren en soms zelfs met indicatierichtlijnen die door de rechter te niet gedaan worden.

Door de ervaring die WMO-Wijzer heeft met herindicatieprojecten en de kennis van jurisprudentie wet en regelgeving zorgt WMO-Wijzer voor een kwalitatief sterk traject, screening van het beleid van te voren en borging na het project waardoor je als gemeente in een keer helemaal klaar bent en geen nawerk hebt. Dit is zomaar een voorbeeld waar wij in de praktijk mee te maken krijgen.”

Voor meer voorbeelden ook voor zorgaanbieders kijk bij onze cases.

NEEM CONTACT MET ONS OP
null

Wmo ondersteuning op maat voor gemeentes, cliënten en zorgaanbieders

Naast het brengen van nieuwsitems en de blog doet WMO-Wijzer veel meer; In een markt waar het moeilijk is om de juiste feiten en informatie te krijgen en waarin organisaties elkaar tegenspreken, bundelt onze organisatie de geverifieerde kennis en informatie en deelt die met u waar het maar kan.

WMO-Wijzer gaat met u, dat wil zeggen met gemeentes, met zorgaanbieders, met verzekeraars en het CIZ, in gesprek en helpt u op maat met de vraagstukken die u tegenkomt.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

NEEM CONTACT MET ONS OP
BEKIJK ONZE VACATURES