Cases

WMO-Wijzer Nederland verdiept zich al jaren in de ingewikkelde materie van ontwikkelingen binnen het sociaal domein. Hierdoor hebben wij al diverse organisaties, gemeenten, cliënten en zorgaanbieders op een succesvolle manier ondersteuning kunnen bieden bij hun zoektocht naar passende zorg. Graag laten wij een aantal van onze klanten aan het woord:

Revalideren en Wmo: Voorkom frustratie en organiseer de verwachtingen

Het is een lastige combinatie: revalideren en Wmo. Veel knelpunten, weinig tijd, onduidelijkheden en het gevoel dat het op een andere manier beter geregeld had kunnen worden. WMO-Wijzer heeft een oplossing gevonden.

BEKIJK CASE

Nieuwe werkwijze gemeente Doetinchem

De gemeente Doetinchem kent het komende half jaar een grote hoeveelheid herbeoordelingen die uitgevoerd moeten worden. WMO-Wijzer is gevraagd om leiding te geven aan deze werkzaamheden. Het gaat om herbeoordelingen voor huishoudelijke hulp, ondersteuning en dagbesteding Wmo, beschermd wonen en Jeugdhulp.

BEKIJK CASE
null

Wmo ondersteuning op maat voor gemeentes, cliënten en zorgaanbieders

Naast het brengen van nieuwsitems en de blog doet WMO-Wijzer veel meer; In een markt waar het moeilijk is om de juiste feiten en informatie te krijgen en waarin organisaties elkaar tegenspreken, bundelt onze organisatie de geverifieerde kennis en informatie en deelt die met u waar het maar kan.

WMO-Wijzer gaat met u, dat wil zeggen met gemeentes, met zorgaanbieders, met verzekeraars en het CIZ, in gesprek en helpt u op maat met de vraagstukken die u tegenkomt.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

NEEM CONTACT MET ONS OP
BEKIJK ONZE VACATURES