CAO Gehandicaptenzorg 2019-2021 bekrachtigd

CAO Gehandicaptenzorg 2019-2021 bekrachtigd

De CAO Gehandicaptenzorg 2019-2021 kan worden uitgevoerd, nu de achterbannen van alle CAO-partijen hebben ingestemd met het onderhandelaarsresultaat. De VGN heeft de CAO mede namens MEE Nederland gesloten met vier werknemersorganisaties: FNV Zorg & Welzijn, CNV Zorg & Welzijn, NU’91 en FBZ.

De Algemene Ledenvergadering van de VGN heeft vandaag ingestemd met de CAO. De achterbannen van de werknemersorganisaties hebben al eerder ingestemd met de CAO.
CAO-tekst

Momenteel wordt door CAO-partijen gewerkt aan de tekst voor een nieuw CAO-boekje. Deze tekst wordt zo snel mogelijk, na vaststelling door de CAO-partijen, bekendgemaakt via de website van de VGN. Wij streven er naar deze tekst voor het einde van dit jaar gereed te hebben.

Indien u als werkgever vragen heeft over het onderhandelaarsresultaat, kunt u contact opnemen met de CAO-helpdesk van de VGN: telefonisch op maandag, woensdag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur via telefoonnummer 030-2739719 of per e-mail: caohelpdesk@vgn.nl

Bron: vgn.nl

Wmo ondersteuning op maat voor gemeentes, cliënten en zorgaanbieders

Naast het brengen van nieuwsitems en de blog van Norbert Strijker, bekend om zijn grote kennis en duidelijke inzichten op het gebied van de Wmo, doet WMO-Wijzer veel meer; In een markt waar het moeilijk is om de juiste feiten en informatie te krijgen en waarin organisaties elkaar tegenspreken, bundelt onze organisatie de geverifieerde kennis en informatie en deelt die met u waar het maar kan.

WMO-Wijzer gaat met u, dat wil zeggen met gemeentes, met zorgaanbieders, met verzekeraars en het CIZ, in gesprek en helpt u op maat met de vraagstukken die u tegenkomt.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

NEEM CONTACT MET ONS OP
null
BEKIJK ONZE VACATURES