Wat kunnen wij voor u doen?

WMO-Wijzer creëert samen met jou nieuwe mogelijkheden voor vraagstukken waar jij binnen je organisatie tegenaan loopt. Onze kracht is het bundelen van opgedane kennis en ervaring bij gemeentes en zorgaanbieders.

Door deze kennis en ervaring te verbinden met jouw vraagstuk, zij wij in staat innovatieve oplossingen te creëren en direct te implementeren in jouw organisatie.

Norbert Strijker: “Wij zien gemeentes met enige regelmaat herindicatieprojecten draaien bijvoorbeeld voor huishoudelijke hulp indicaties of begeleidingsindicaties in de Wmo. Vaak zit de reden in aangepast beleid of in een bezuinigingsnoodzaak.

Concullega’s van WMO-Wijzer bieden dit soort trajecten aan tegen zeer lage prijzen. Vaak zie je na zo’n project dat de gemeente het druk heeft met heel veel nawerk, met borging van regels, met bezwaren en soms zelfs met indicatierichtlijnen die door de rechter te niet gedaan worden.

Door de ervaring die WMO-Wijzer heeft met herindicatieprojecten en de kennis van jurisprudentie wet en regelgeving zorgt WMO-Wijzer voor een kwalitatief sterk traject, screening van het beleid van te voren en borging na het project waardoor je als gemeente in een keer helemaal klaar bent en geen nawerk hebt. Dit is zomaar een voorbeeld waar wij in de praktijk mee te maken krijgen.”

Voor meer voorbeelden ook voor zorgaanbieders kijk bij onze cases.

NEEM CONTACT MET ONS OP

“Wanneer de focus op leren ligt, word je resultaat altijd beter.

WMO-WIJZER ONDERSTEUNT
GEMEENTEN,
ZORGAANBIEDERS,
CLIËNTEN EN
BELANGENBEHARTIGERS
IN HUN ZOEKTOCHT NAAR PASSENDE ZORG.

Werkwijze van WMO-Wijzer

Bent u als zorgaanbieder, gemeente (medewerker), of juist als individueel persoon op zoek naar een partner die u kan begeleiden en/of adviseren binnen één van de vele aspecten die het sociaal domein in Nederland met zich meebrengt? Dan bent u bij WMO-Wijzer op het juiste adres.

WMO-Wijzer ondersteunt

WMO-Wijzer ondersteunt namelijk gemeenten, zorgaanbieders, cliënten en belangenbehartigers in hun zoektocht naar passende zorg. Hierbij passen wij onze uitgebreide kennis en ervaring toe die wij hebben van de zorg en de veranderende wet en regelgeving om te komen tot slimme, nieuwe en met name innovatieve oplossingen.

Gemeenten ondersteunen we bij het inkoopproces, beleidsvorming en implementatie naar uitvoering, evenals het verbeteren van de uitvoering in al zijn facetten.

Bij zorgaanbieders ondersteunen we in het efficiënter neerzetten van de bedrijfsvoering, het inventariseren van risico’s en het zoeken en grijpen van kansen binnen het veranderende zorglandschap en de ruimtes te vinden die er in de veranderende markt aanwezig zijn.

Wanneer u een vraagstuk heeft waarbij ons specialisme aansluit, kunt u altijd contact opnemen voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Wij komen graag bij u langs om mee te kijken en denken.

NEEM CONTACT MET ONS OP
null

Wmo ondersteuning op maat voor gemeentes, cliënten en zorgaanbieders

Naast het brengen van nieuwsitems en de blog van Norbert Strijker, bekend om zijn grote kennis en duidelijke inzichten op het gebied van de Wmo, doet WMO-Wijzer veel meer; In een markt waar het moeilijk is om de juiste feiten en informatie te krijgen en waarin organisaties elkaar tegenspreken, bundelt onze organisatie de geverifieerde kennis en informatie en deelt die met u waar het maar kan.

WMO-Wijzer gaat met u, dat wil zeggen met gemeentes, met zorgaanbieders, met verzekeraars en het CIZ, in gesprek en helpt u op maat met de vraagstukken die u tegenkomt.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

NEEM CONTACT MET ONS OP
BEKIJK ONZE VACATURES